Regeringsgatan 65

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 279 - 5 857 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

5 857 kvm tillgängligt för andrahandsuthyrning i Europahuset!

Sittande hyresgäst, ett globalt Fintech-bolag (Fortune 500), erbjuder möjligheten att hyra plan 2, 3 och 4 i andrahand om totalt 5 857kvm fram till 2027-10-31. Perfekt tillfälle för er företagare som vill vara i framkant och sitta på en representabel adress med hyresvillkor under marknadsnivå. Lokalen är anpassad i ett modernt skick med genomgående snyliga installationer. Blandad rumslösning med öppna landskap, tilltagna gemensamma ytor samt gott om mötesrum i olika storlekar. 

Välkomna att höra av er för visning! 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 3 279 5 857

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammaren 15

Byggår:

1978

Renoveringsår:

2020

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Fastighetens huvudentré från Regeringsgatan samt sidoentréer från Jakobsbergsgatan och Lästmakargatan.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Humlegården och Kungsträdgården.

Närservice:

MOOD Gallerian på andra sidan gatan och NK två kvarter bort.

Kommunikationer

Gott om förbindelser både via tunnelbanans gröna linje från Hötorget samt flertalet busslinjer längst Kungsgatan/Sveavägen.
Regeringsgatan 65

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL