Klarabergsgatan 29

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

602 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Möjlighet att hyra ett eget våningsplan i Sergel Nova!

Välkommen till denna kontorslokal intill det pulserande Sergels Torg i hjärtat av Stockholm! Denna välplanerade och moderna arbetsyta erbjuder en perfekt kombination av stil, funktionalitet och läge.

Med panoramafönster som förser rummet med naturligt ljus kan du se fram emot en arbetsmiljö som inspirerar och främjar produktivitet. Den öppna planlösningen ger utrymme för kreativa möten och samarbete, samtidigt som det finns tillräckligt med privata områden för koncentrerat arbete.

Med närhet till Sergels Torg har ni inte bara tillgång till ett brett utbud av restauranger, caféer och shopping, utan också utmärkta kommunikationsmöjligheter. 

Ytor

  • Total yta:

    602 m2

Ytbeskrivning

Nyligen renoverat kontor med fina ytskikt. Fönstersättningen mot Klarabergsvägen medför ett luftigt intryck i kombination med naturligt ljusinsläpp. Väl anpassad för dagens arbetssätt med bra teknik och flertalet smårum för telefonsamtal eller mindre digitala möten.

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Möjlighet att ta över avtal som löper till 2026-04-30 alternativt hyra i andra hand.

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hägern Större 14

Byggår:

1957

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

1

Planlösning:

Välplanerad kontorslokal med stort utbud av mötesrum och öppna arbetsplatser. Inom lokalen finns även en konferenslokal med upp till 48 platser i biosittning, perfekt för att samla hela kontoret för möten. I anslutning till lokalen finns även en mindre privat terass.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Funnel, Lyko

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten med infart från Klara Östra Kyrkogata.

Närservice:

Mittemot fastigheten hittar du Åhléns City, ett av Stockholms största varuhus med utbredd variation av shopping, livsmedel och service. Intill fastigheten finner du Sergels Torg och flertalet restauranger, shoppingstråk och sevärdigheter.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot ett av Stockholms mest centrala gatustråk.

Kommunikationer

Utanför byggnaden hittar du nedgångar till T-centralen, Stockholms knytpunkt för samtliga kommunikativa medel. Samtliga tunnelbanelinjer, pendeltåg, Arlanda Express, spårvagn och buss är inom gångavstånd.
Klarabergsgatan 29

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL