Kungsgatan 48

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 306 - 1 524 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Toppmodern lokal om 1 300 kvm med stor egen terrass mitt i city

En ljus och fräsch lokal mitt i centrala Stockholm. Dess strategiska läge gör den lättillgänglig och nära olika bekvämligheter samt kollektivtrafik.

Lokalen är utformad med modern och stilren design, med gott om dagsljus och vackra detaljer. Det som verkligen utmärker lokalen är dess privata terrass, som erbjuder en avkopplande och trevlig utomhusmiljö, perfekt för möten eller en paus.

Den flexibla layouten inkluderar mötesrum, privatkontor och öppna arbetsområden för samarbete. Andra bekvämligheter inkluderar kök, konferensrum och bra tekniska anslutningar.

Denna lokal erbjuder en inspirerande och praktisk arbetsmiljö mitt i city. En perfekt plats för företag som söker en central och bekväm arbetsplats.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 306 1 524

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Reception
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontraktbeskr.:

Överlåtelse av avtal på förmånliga villkor som sträcker sig till 2025-09-30. Möjlighet att teckna nytt avtal på längre period direkt med fastighetsägare.

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vinkelhaken 18

Våningsplan:

2

Planlösning:

Ljus och effektiv lokal i två plan med förbindelse via interntrappa och tillhörande privat terrass. Stort utbud av större mötesrum och mindre samtalsrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Kommunikationer

Busslinje 1, 57 och 75 utanför porten, hållplats Hötorget. 1 min gång till Hötorgets tunnelbana och gröna linjen.
Kungsgatan 48

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL