Olof Palmes gata 9

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

510 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fin kontorslokal i fastigheten Svärdfisken, anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Byggnaden som genomgått en modernisering och renovering erbjuder all tänkbar service i form av omklädningsrum, cykelparkering och garage. Externa konferensrum kan hyras in av Co-working operatören IOffice som finns i byggnaden. 

Loklen som idag används av en vårdaktör anpassas till ny verksamhet. 

Ytor

  • Total yta:

    510 m2

Ytbeskrivning

Kontorslokal om ca 510 kvm på plan 6 i byggnaden. Lokalen kan anpassas efter tillträdande hyresgäst önskemål.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

svärdfisken 13

Byggår:

1981

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

6

Planlösning:

Lokalen erbjuder en hög flexibilitet i sin utformning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med nära avstånd till flera olika parker så som Tegnérlunden, St: Johannes kyrka samt Norra Bantorget för trevliga lunchpromenader.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage via Stockholm Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i det direkta närområdet, ca 100 meter från fastigheten ligger Drottninggatan som består av nästan 2 kilometer lång promenadgata för shopping, lunchrestauranger etc. I närområdet finns även ett flertal träningscenter.

Skyltläge:

Goda skyltmöjligheter både mot Kungsgatan och god exponering mot Hötorget, likaså mot Olof Palmes gata.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett utmärkt kommunikativt läge precis intill Hötorgets tunnelbana, där till ca 5 minuters promenad till T-centralen och Arlanda Express.
Olof Palmes gata 9

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL