Sveavägen 38

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

750 - 5 977 m²

Hyra

Enligt överskommelse

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Grand Office - Lokaler i toppklass i ett optimalt läge. Här erbjuds flexibla hyresavtal från 12 månader och uppåt. Hyr från 1000 upp till 5 977 kvm.

Sveavägen 38 erbjuder flexibla möjligheter för hyresgäster att antingen hyra per våningsplan eller hela huset, som erbjuder en total yta på 5 977 kvm. Huset är utformat för att rymma totalt 600-700 medarbetare.

Som en extra förmån inkluderar vi Convendums medlemskap till alla anställda. Detta ger er tillgång till alla Convendums anläggningar och främjar flexibilitet i lokalstorlek. Här kan personalen sätta sig och arbeta i en miljö som passar just deras behov.

Genom förhyrning av Convendums Big Office får ni er egen kontorslokal där ni kan sätta er egen prägel. Ni får inte bara tillgång till era egna lokaler, utan även till alla de förmåner och servicetjänster som Convendum erbjuder. Detta ger er fördelen av konkurrenskraftiga hyror samtidigt som ni kan dra nytta av alla de flexibiliteter och faciliteter som Convendum kan erbjuda.

Ta chansen att skapa era egna unika arbetsutrymmen samtidigt som ni kan dra full nytta av Convendums omfattande tjänster. Kontakta oss idag för att få mer information och boka en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 750 5 977

Ytbeskrivning

Lokaler i toppskick med förberedelser för att lätt anpassa dem utifrån hyresgästspecifika önskemål och behov.

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
Tvättservice
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontraktbeskr.:

Flexibel avtalslängd

Tillträde:

Omgående. Omgående

Hyresinformation:

Enligt överskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Träsket 17

Byggår:

1980

Renoveringsår:

2023

Planlösning:

5 977 kvm fördelat på 6 våningsplan. När du kliver in genom den egna entrén möts du av en imponerande rymd samtidigt som du omges av en varm atmosfär. Entréplanet har öppna och sociala utrymmen, perfekta för att skapa en samarbetsvänlig miljö för alla medarbetare. Här finns också stora konferensrum och möteslokaleri varierande storlekar. Kontorsvåningarna har en optimal fördelning mellan öppna kontorsplatser, mötesrum och rum för större team. Varje våning har även flera mindre rum för telefonsamtal och virtuella möten, som ger flexibilitet och effektivitet i lokalerna. Från det tredje våningsplanet har man tillgång till en stor terrass. Detta utrymme är perfekt för att arrangera större evenemang eller njuta av trevliga utomhusluncher, vilket skapar en avkopplande och trivsam arbetsmiljö.

Energiklass:

BREEAM Excellent

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Klarna, Finansinspektionen, ioffice.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i flertalet närliggande fastigheter.

Närservice:

Stort utbud av restauranger och butiker i närområdet.

Skyltläge:

Skyltläge på fasad och entré mot Sveavägen.

Kommunikationer

Ligger direkt intill hötorgets tunnelbanenedgång och fem minuter gångtid till centralstationen.
Sveavägen 38

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL