Regeringsgatan 38

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

690 m²

Hyra

6 500 kr/m²/år

Tillträde

Från 1 juni 2024

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal tillgänglig nu i NK-huset!

Stockholms mest centrala kontorslokal belägen på Regeringsgatan 38 är tillgänglig just nu för uthyrning.

690 kvm högst upp i byggnaden. Gemensam takterrass finns ovanför lokalen och är bokningsbar för privata tillställningar. Utöver detta finns direkt access till NK-varuhuset för caféer, luncher och shopping. 

Här finns både möjlighet att överta lokalen i befintligt skick på befintliga villkor eller teckna nytt avtal med fastighetsägaren om man önskar göra om mycket i lokalen.

Välkomna att höra av er för visning! Ring gärna på 073-9383030.

Ytor

  • Total yta:

    690 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Möjlighet att ta över befintligt avtal eller hyra i andra hand. Nuvarande avtal löper till 2026-12-31. Möjlighet finns även att teckna nytt avtal direkt med fastighetsägaren.

Tillträde:

Från 1 juni 2024

Utgångshyra kr/m2/år:

6500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hästen 19

Byggår:

1915

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

7 av 7

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen nåbar via Regeringsgatan.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Humlegården och Kungsträdgården.

Företag i närheten:

AG Advokat, Arctic Securities, Starbreeze Studios, Hufuvdstaden, Foyen Advokatfirma m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshuset Parkaden mittemot byggnaden.

Närservice:

NK varuhuset i samma byggnad. Gallerian och MOOD finns även i närheten.

Kommunikationer

Gott om förbindelser både via tunnelbanans gröna linje från Hötorget och blåa linje från Kungsträdgården samt bussförbindelser längs Hamngatan.
Regeringsgatan 38

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL