Södergatan 76

Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

579 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Inflyttningsbart kontor med separata rum, stora salar och re

Precis vid Gustav Adolfs Torg hittar ni detta generösa hörnkontor med ljusa rum i varierande storlek. Lokalen bjuder på två större salar, dubbla pentry, flertalet toaletter, dusch och en reception. Beläget på söder med närhet till mat, shopping och aktiviteter. Välkommen att kontakta oss vid intresse och för visning.

Ytor

  • Total yta:

    579 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Utsikt över Gustav Adolfs torg med folkvimmel runt de många grönsaksstånden på torghandeln utanför. Här har du nära till det mesta. Bara några minuter bort finns Södergallerian med ett stort utbud av handel och restauranger, här finns även bowlinghall och en av Sveriges modernaste biografer.

Närservice:

Tack vare lokalens centrala läge på Söder finns ett stort utbud av handel, restauranger, hotell och service precis i närområdet.

Kommunikationer

Någon minuts promenad till stor knutpunkt med flera av Helsingborgs stads- och regions- busslinjer, 10 minuters promenad till Centralstationen med tåg-, buss- och färjestation.
Södergatan 76

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder