Södergatan 103

Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

451 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Trevlig och rymlig lokal om 451 kvm på Söder

Varmt välkomna till Södergatan 103. Här ges chansen att förverkliga din dröm om en lokal anpassad efter just din verksamhet. Gynnsamt läge med närhet till såväl Malmöleden som Helsingborg C. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Ytor

  • Total yta:

    451 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen på Söder med närhet till restauranger, caféer, gym, hotell och handel. Lokalen nås enkelt med bil och allmän kommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på gatan utanför lokalen eller på parkeringsplatser i området.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag. Gallerian Söder, gym, hotell, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Helsingborg C ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. Med bil når man på några minuter både Malmöleden och Södra Stenbocksgatan, som leder vidare ut till E4 och E6. I området finns parkeringsplatser och garage.
Södergatan 103

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder