Nytorgsbacken 43

HELSINGBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Källarlokal med många möjligheter!

Källarlokal i centralt läge med skyltfönster och många möjligheter. Lokalen har genomgående vita väggar. Kan användas till kontor, butik eller lager. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och äldre charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka samt Söder Galleria och Filmstaden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns att hyra i kvarteret via en separat kö.

Närservice:

Finns närhet till flertalet restauranger, butiker och övrig kommunikation.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. Med bil når man på några minuter både Malmöleden och Södra Stenbocksgatan, som leder vidare ut till E4 och E6. I området finns parkeringsplatser och garage.
Nytorgsbacken 43

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder