Södergatan 109

HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

255 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Välplanerad butikslokal med skyltfönster mot Södergatan

På Södergatan intill Gustav Adolfs Torg ligger denna välplanerade lokal där man kan förverkliga sin vision om en butik på ett bra läge. Goda skyltmöjligheter på lokalens fasad ut mot Södergatan. Gynnsamt läge med närhet till såväl Malmöleden som Helsingborg C. Lokalen kan slås ihop med en intilliggande lokal och blir då 637 kvm som är lätt att anpassa och lämpar sig därför till flera olika typer av verksamheter. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Ytor

  • Total yta:

    255 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen på Söder med närhet till restauranger, caféer, hotell och handel. Lokalen nås enkelt med bil och allmän kommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i huset, samt parkeringsmöjligheter längs gatan.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag. Gallerian Söder, gym, hotell, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten, med dess tåg-, buss- och färjestation, ligger på endast 10 minuters promenadavstånd. I området finns parkeringsplatser och garage.
Södergatan 109

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder