Gustav Adolfs Torg 8

HELSINGBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

372 - 598 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokaler med möjlighet till 598 kvm på GA Torg

Ljusa och rymliga kontorslokaler på Söder. Här finns kontorsrum med möjlighet till anpassning efter verksamhetens önskemål, bra planlösning med många mindre kontor och gemensamma faciliteter såsom pentry och uppehållsrum. Möjlighet finns att koppla ihop lokalen med intilliggande lokal och skapa totalt 598 kvm. Lokalen ligger i vinkel med fönster mot både Gustav Adolfs Torg och Södergatan. Välkommen att kontakta oss för visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 372 598

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsdäck finns i anslutning till lokalen.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag. Centralt i området ligger Södergallerian med bio, restauranger och butiker. Hotell, gym, livsmedelsaffärer och apotek finns också inom kort avstånd. På Gustav Adolfs Torg finns det dessutom torghandel året om.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten, med dess tåg-, buss- och färjestation, ligger på 10 minuters promenadavstånd. I området finns parkeringsplatser och garage. Även närhet till motorvägspåfarter som nås enkelt via Malmöleden.
Gustav Adolfs Torg 8

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder