Södergatan 74

HELSINGBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

25 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mindre kontorslokal på Södergatan/Gustav Adolfs torg

Kontorslokal med plats för 1-2 arbetsplatser. Utmärkt för ensamföretagaren eller du som har företag på flera orter och behöver en uppsamlingsplats för dina anställda. Toalett finns i lokalen. En utgång mot parkering där det finns möjlighet att hyra p-plats och en utgång mot Södergatan. Goda kommunikationer med närhet till Knutpunktens tågstation, bussar och motorvägarna E4 och E6. Välkommen att kontakta oss för visning.

Ytor

  • Total yta:

    25 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och äldre hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats på baksidan av huset. Gatuparkering finns i området.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag. Här finns även Södergallerian med bio, restauranger, torghandel året om. På Söder finns även gym, apotek och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten, med dess tåg-, buss- och färjestation, ligger på 10 minuters promenadavstånd. I området finns parkeringsplatser och garage.
Södergatan 74

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder