Gasverksgatan 42

Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

85 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Välplanerad lokal med många möjligheter!

På Gasverksgatan 42 ligger denna lokal om 85 kvm. Det är en lokal med många möjligheter som skulle kunna passa till butik, lager eller kontor. Varmt välkomna att kontakta oss för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    85 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och äldre charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket samt lasarettet och söderut ligger Furutorpsparken. I området finns även Söder Galleria och Filmstaden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns att hyra i området via en separat kö. Finns även parkeringsplatser längs gatan.

Närservice:

Lokalen har nära tillgång till restauranger, café, hotell och övrig handel.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. Med bil når man på några minuter både Malmöleden och Södra Stenbocksgatan, som leder vidare ut till E4 och E6.
Gasverksgatan 42

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder