Teknikringen 1D

Science Park Mjärdevi , LINKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

234 m²

Hyra

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Kontor

Kontor på lummiga Teknikringen 1D

En ljus och öppen lokal med flexibla samarbetsytor på Teknikringen 1D. Lokalen tillträdes genom den lummiga innergården och på plan 2 finner man denna renoverade lokal från 2019.

Ytor

  • Total yta:

    234 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-10-01.

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen utformas till störst del av öppna landskap med tillgång till samtalsrum och lounge. Ytan är social och passande för den aktiva verksamheten som gillar att sammanstrålas.

Omgivning

Omgivning/natur:

På området finns ca 350 företag som tillsammans sysselsätter ca 6500 personer. Dynamiken med och närheten till Linköpings universitet är påtaglig. Den öppna miljön med närhet mellan internationella storföretag, nystartade småföretag och världsledande forskning leder till spännande samarbeten och projekt. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. Parkens närhet till naturen är lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning till E4:an.
Teknikringen 1D

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum