Teknikringen 7

LINKÖPING
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

260 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

260 kvm kontor beläget i centrala Science Park Mjärdevi

Denna trevliga kontorslokal är rymlig och väldisonerad. Stort ljusinsläpp från tradionella fönster, takfönster samt stora fönsterpartier vilket ger en öppen känsla och utsikt över Science Park Mjärdevis hjärta.

Ytor

  • Total yta:

    260 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Idag disponeras lokalen med ett större avdelningsbart kontorslandskap samt ett mindre, även det delbart. I mitten av dessa kontorslandskap finns en stor lounge med härligt fönsterparti. I anslutning till lounge finns kök samt wc.

Omgivning

Omgivning/natur:

En fastighet i hjärtat av Science Park Mjärdevi. Närheten till naturen och grönskan är påtaglig, samtidigt som du har ca 350 företag och ca 6500 personer som jobbar i Mjärdevi bara utanför dörren. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. I Mjärdevi Science Park är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.
Teknikringen 7

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum