Repslagaregatan 6

Centrum , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 - 1 795 m²

Hyra

2 650 /m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Centralt kontor för den stora verksamheten!

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett centralt kontor för er verksamheten. Här kan ni arbeta i ett modern miljö mitt i mellan Linköpings resecentrum och stadskärnan med hela utbudet! Förutom att fastigheten erbjuder närhet till tåg och busskommunikation så finns här bra möjligheter för anställda som färdas med bil. Både utomhusparkering samt garage finns på fastighetern. Idag är lokalen på totalt 1 795 kvm med går att dela av för att få mindre ytor om ca 450 kvm eller 880 kvm. Kontakta oss så kan vi berätta mer och se hur vi kan tillgodose era behov!

Övrig information

Övrigt:

Kvarteret Blandaren 18 består av tre huskroppar från olika årtal. Fastigheten innehåller både butiker i gatuplan samt representativa kontorslokaler och lägenheter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 450 1 795

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Hyresindikationen är inkl. fastighetsskatt. Hyresnivån som publiceras är ett estimat baserat på att lokalen hyrs ut med vissa anpassningar/renovering. Vid behov av större anpassning så kan hyran komma att justeras.

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

2650

Utförande

Planlösning:

Kontoret har moderna och fräscha ytsikt och ljusinläpp från flera håll. Ljusgården som ligger i mitten av lokalen gör den genomgående ljus och avgränsar kontoret naturligt i flera olika delar. Idag erbjuder lokalen kontorsplatser för runt 120 personer i ett öppet landskap. Därtill finns flertalet mötes- och samtalsrum. Viss flexibilitet finns i planlösningen, tex för att skapa enskilda kontor eller andra ändringar för att passa er verksamhet! Lokalen har tre naturliga ingångar till lokalen vilket möjligör för både externa och interna ytor med separata ingångar. Skyltläge ut mot Repslagaregatan.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastigheten finns både garage under två av byggnaderna samt p-platser på innergården mellan husen.

Närservice:

Fastigheten Blandaren ligger strategiskt placerad mitt i mellan Linköping cetrum och resecentrum. Detta gör det otroligt enkelt att köpa lunch, göra ärenden samt möjliggöra att medarbetare och besökare lätt kan ta sig till er med buss eller tåg.

Kommunikationer

Fasigheten ligger ett stenkast från Linköpings resecentrum med både buss och tågförbindelser både inom Linköping, Östergötland och övriga Sverige.
Repslagaregatan 6

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum