Repslagaregatan 6

Centrum , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

223 m²

Hyra

2 400 /m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor ett stenkast från resecentrum

Är det dags för er verkdamhet att ta steget från CO-working till eget kontor? Eller behöver ni en mindre och yteffektivare arbetsplats? Nu kar vi erbjuda 223 välplanerade kvadratmeter för ert företag! Lokeln ligger på första våningen, en halv trappa upp från trottoaren. Här är ni strategiskt placerad mellan Linköpings resecentrum och city. Förutom närheten till stationen finns det bra med parkeringsmöjligheter i fastigehten vilket gör den väldigt lättillgänglig, både för era medarbetare med även eventuella besökare.

Övrig information

Övrigt:

Kvarteret Blandaren 18 består av tre huskroppar från olika årtal. Fastigheten innehåller både butiker i gatuplan samt representativa kontorslokaler och lägenheter.

Ytor

  • Total yta:

    223 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Hyran är en bashyra. El, moms och eventuella andra driftkostnader tillkommer. Hyran är också baserad på befintligt skick på lokalen.

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

2400

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Kontoret består till stor del av en öppen planlösning med ett avskilt kontorsrum samt ett större mötesrum mitt i lokalen. För att effektivisera det öppna kontorslandskapet finns det två telefonbås för avskildhet. Den öppna planlösning mellan kontorsyta och pentry vilket skapar en härlig atmosfär och gemenskap på kontoret!

Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastigheten finns både garage under två av byggnaderna samt p-platser på innergården mellan husen.

Närservice:

Fastigheten Blandaren ligger strategiskt placerad mitt i mellan Linköping cetrum och resecentrum. Detta gör det otroligt enkelt att köpa lunch, göra ärenden samt möjliggöra att medarbetare och besökare lätt kan ta sig till er med buss eller tåg.

Kommunikationer

Fasigheten ligger ett stenkast från Linköpings resecentrum med både buss och tågförbindelser både inom Linköping, Östergötland och övriga Sverige.
Repslagaregatan 6

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum