Sunnorpsgatan 4

Tornby , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

987 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager och kontorslokal på Tornby

Industrifastighet med strategiskt bra läge ur logistiksynpunkt. Lokalen lämpar sig för många olika verksamheter med behov av många kontor och lagerdel som har generös takhöjd på över 6 meter. Förutom kontor och lager i bottendelen finns här två entrésol, en för lagerhållning och en med kontor. I anslutning till fikadelen finns en uteplats. Lätt att lasta och lossa gods samt parkera på fastighetens stora markytor som även är inhängnad nattetid.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    987 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Totalt finns här kontor för ca 20 arbetsplatser varav 6-8 arbetsplatser på entrésolet och här finns mötesrum och förråd på båda planen. Köket med fikadel ligger i anslutning till entré med möjlighet till reception/mottagningsyta. Lokalen har omklädningsrum med två duschar och bastu samt förrådsytor. För att nås entrésolplanen finns både hiss och trappa.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger lättillgängligt från E4:an fem minuters bilresa från centrala Linköping.

Närservice:

Linköping är Sveriges femte största kommun med drygt 150 000 invånare och en välkänd utbildningsstad med varierad arbetsmarknad. Staden erbjuder både besökare och invånare ett rikt kulturliv med goda friluftsmöjligheter. Trots att staden är Sveriges femte största är den inte någon stor stad. Här finns det mesta inom räckhåll. Linköping kännetecknas av nära samverkan mellan näringsliv, kommun och universitet och ett allt intensivare samarbete med Norrköping och andra grannkommuner. Starka branscher är livsmedel, grafisk industri och traditionellt kunskapsintensiva hightech-företag.

Kommunikationer

Linköping, mitt i Östergötland, har ett strategiskt läge med goda kommunikationer med omvärlden.
Sunnorpsgatan 4

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum