Gillbergagatan 45 C

LINKÖPING
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Stora möjligheter i vår företagspark!

Nu har vi 600 kvm ledigt för en ny hyresgäst till vår företagspark. Här finns redan butiker, bilprovning och lager. Chansen att din verksamhet passar in här är stor! Här erbjuder vi ett bra läge, skyltmöjligheter ut mot Tornbyvägen samt bra parkeringsmöjligheter för dina kunder!

Övrig information

Övrigt:

Kundanpassade lokaler i bästa läge! I en vacker och trivsam miljö och med ett centralt läge har vi uppfört Tornby Företagspark utmed Gillbergagatan. Området har ett ypperligt kommunikationsläge och nås från alla stora tillfartsleder. Företagsparken har en hög tillgänglighet och goda exponeringsmöjligheter. Exempel på verksamheter i Tornby Företagspark kan vara lättare produktion, lager/logistik alternativt kontor/handel, vilket möjliggör etableringar för många olika branscher.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 300 600

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

De 600 kvm fördelar sig i ett plan och innehåller idag både kontor, godsmottagning, med port från baksidan, samt servicehall.

Gillbergagatan 45 C

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum