Teknikringen 9

Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

15 - 900 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modern Co-Working mitt i Science Park Mjärdevi

Välkommen till T9 Creactive Spaces – Castellums företagshotell på Mjärdevi. En toppmodern arbetsplats för dig själv eller upp till ca 20 personer. Här möts företag i olika branscher i kreativa miljöer. Här skapar vi förutsättningarna för nätverkande som bygger på tanken om att få idéer, människor och företag att utvecklas och växa. Här erbjuder vi tjänsterna för en enklare vardag så du kan fokusera på det du är bäst på! Vi har skapat ett flexibelt koncept för att passa ditt företag – alla dagar. Flexibla arbetsplatser På T9 finns ett flertal olika lösningar, allt från flexplatser till större enskilda kontor. Öka din yta i samband med att ditt företag växer och expanderar, minska din yta under tider du inte har lika stort behov av större lokaler. Förutom kontorsplatser finn det även flera olika mötesplatser. Passar ett informellt möte i soffan bäst eller behöver ni boka den största konferensen anpassad för upp till 30 personer? Till större event eller tillställningar finns även vår lounge tillgänglig att hyra för hyresgästerna på T9. Full service I T9 finns en bemannad reception som möter upp besökare och kollegor till er och sköter den dagliga servicen i huset. Receptionen finns även till hjälp för fika, lättare luncher eller annat ni behöver till era konferenser och möten. Det här ingår i vårt koncept: Flexibla arbetsplatser och mötesrum Worklounge Café Fri internetuppkoppling Kaffemaskiner med fritt kaffe, varuautomater Möjlighet att hyra möblerade kontorsplatser Tillgång dygnet runt Kontakta oss för att veta mer!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 15 900

Omgivning

Omgivning/natur:

Tänk dig ett kontor på Teknikringen 9 - det absolut bästa läget i Science Park Mjärdevi! Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. I Science Park Mjärdevi är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.
Teknikringen 9

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum