Teknikringen 9

Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 960 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fullservice kontorshotell med möjlighet till egen våning!

En fullservicefastighet för den flexibla personen eller företaget. Här finns det möjlighet att hyra flexplatser, kontorsrum samt även en hel kontorsvåning för det stora företaget! I huset finns även receptiontjänst samt gemensamhetsytor för samverkan och nätverkande. I huset finns reception, bemannad på kontorstider, där verksamhetsanpassade beställningar kan göras. För kontorshotellet ingår obegränsat med kaffe och thé samt allmänna ytor för nätverkande. I fastigheten finns även stora och små konferensrum som går att hyra för mindre och större möten samt seminarier.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 960

Omgivning

Omgivning/natur:

Tänk dig ett kontor på Teknikringen 9 - det absolut bästa läget i Science Park Mjärdevi! Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. I Science Park Mjärdevi är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.
Teknikringen 9

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum