Fällforsvägen 39

Fällfors , Fällfors
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

260 m²

Pris

1 750 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
På pendlingsavstånd från såväl Skellefteå som Piteå finner ni denna hyresfastighet med fyra lägenheter. Fastigheten är belägen i centrala Fällfors och inrymmer två lägenheter i varje plan där man i övre plan har två st 2:or samt entréplan med en 2:a samt en föredetta affärslokal som idag fungerar som en större 1:a. Lägenheterna är gjorda 1987 och standarden är också från dess. Huset är utrustat med 3-glasfönster, träfasad, plåttak och har en platta på mark. Uppvärmning via luftvärmepump och direktverkande el. Fällfors erbjuder ett lugnt och harmoniskt samhälle med fantastiska utomhusmiljöer både för den fiskeintresserade men också för jakt, bärplockning och vandring i skog och mark. Idag är ingen av lägenheterna uthyrda och driftkostnaderna är schablonberäknade i och med att lägenheterna står tomma. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 2 260
Tomtarea 1 022

Ekonomi

Taxeringsvärde:

252 000 kr

Driftskostnad:

80 431 kr/år

Pris:

1 750 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Övervåning

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1987

Beskrivning: Övervåning av huset består av två lägenheter. Lägenhet 1: Ingång till hall, badrum, kök med matplats, allrum med utrymme för säng. Kök med vita luckor: Utrustning: Kyl, frys, spis, fläkt. Badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustning: Dusch, wc, tvättställ. Lägenhet 2: Ingång till hall, badrum, kök med matplats, vardagsrum med balkong, sovrum. Kök med vita luckor: Utrustning: Kyl, frys, spis, fläkt. Badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustning: Dusch, wc, tvättställ.

Byggnad: Entréplan

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1987

Beskrivning: Entréplan av huset består av två lägenheter där en är en föredetta affärslokal. Lägenhet 1: Ingång till hall, badrum, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum. Kök med vita luckor: Utrustning: Kyl, frys, spis, fläkt. Badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustning: Dusch, wc, tvättställ. Lägenhet 2 (föredetta affärslokal): Ingång till hall, rum, badrum, kök med matplats, allrum med plats för att ha säng. Kök med vita luckor: Utrustning: Kyl, frys, spis, fläkt. Badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustning: Dusch, wc, tvättställ. Gemensam tvättstuga i entréplan samt förrådsutrymme.

Fällforsvägen 39

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Lillbrogatan 8

941 32 PITEÅ

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling