Hyvelvägen 6

Öjebyn , Öjebyn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

364 m²

Pris

8 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
Möjlighet att förvärva industrilokal på attraktivt område! Byggnaden uppfördes 2017 och är i bottenplattan ca. 208 kvadratmeter som upprymms till större delen av industriytor samt garageport med full takhöjd. Markplan innehåller även lunchrum samt omklädningsrum med duschutrymme, bastu och wc. Övervåningen är på ca. 156 kvadratmeter och rymmer entresollplan med förvaringsmöjligheter samt kontorsytor, konferensrum och wc. Byggnaden är som sig bör i genomgående gott skick. Fastigheten är på 2352 kvadratmeter vilket ger utrymme för avställningsytor samt vidareutveckling med byggnader. Uppvärmning sker via fjärrvärme samt mekanisk ventilation med återvinning. Området är praktiskt beläget med enkel tillgång till övriga industriområdet samt snabbt och smidigt ut på E4an till Skellefteå och Luleå. Fastighetens säljs paketerat i aktiebolag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 364
Tomtarea 2 352

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 211 000 kr

Driftskostnad:

73 500 kr/år

Pris:

8 000 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Kontorsbyggnad

Byggnadstyp: Kontorsbyggnad

Byggår: 2017

Byggnad: Lagerbyggnad

Byggnadstyp: Lager

Byggår: 2017

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: Industri

Byggår: 2017

Beskrivning: Grund: betongsula Fönster: 3-glas fönster Fasad: plåtfasad Nedre planet med stor industrilokal med två stora portar. Kök. Utrustat med spis, fläkt, kombinerad kyl/frys, microugn och diskmaskin. Omklädningsrum med dubbla duschar, bastu samt wc med tvättmaskin. Klinkergolv, kakel i duschutrymmet. Wc. Golv: klinker. Vägg: målad väv. Utrustad med wc och tvättställ. Övervåning med lagerlokal, kontor samt mötesrum. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: fjärrvärme Ventilation: mekanisk frånluft Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp TV/internet Fiber.

Hyvelvägen 6

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Lillbrogatan 8

941 32 PITEÅ

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling