Malmgatan 5C

Piteå , Piteå
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 m²

Pris

7 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
  • Kontor
  • Övrigt
Välkommen till Malmgatan 5C ! Byggnaden uppfördes under slutet av 60-talet och är på totalt ca. 800 kvadratmeter fördelat på två plan. Byggnaden uppfördes som kyrka för en lokal EFS förening och har nyttjats som kyrka och samlingslokal sedan uppförandet. Övervåningen har en väl tilltagen entré som leder in till den magnifika salen med härlig takhöjd och fantastisk akustik. Entrén har kapprum och två toaletter, samt kontor och förråd i anslutning. Bottenvåningen inrymmer en stor öppen yta, komplett kök och toaletter. Bottenvåningen har också gott om förvaring och flera förrådsrum. Hiss finns mellan våningarna. Byggnaden är i genomgående gott skick och bara din kreativa sida sätter begränsningar hur den ska nyttjas i framtiden, varför inte restaurang? Kontorslandskap? Kulturscen? Valet är ditt! Oavsett hur fastigheten ska nyttjas så blir det centrala läget i Piteå knappast bättre, här har man gångavstånd till allt som centrala Piteå kan tänkas erbjuda i form av restauranger, shopping, skolor och ändå på behagligt pendlingsavstånd ut på E4an mot såväl Luleå som Skellefteå. Gott om parkeringar finns ett par hundra meter från fastigheten. Fastigheten har beviljats positivt förhandsbesked gällande framtida ändring av detaljplan för "centrumändamål eller bostadsändamål" vilket möjliggör en framtida flexibel användning av fastigheten. Fastigheten kommer att visas enskilt så kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 1 800
Tomtarea 1 500

Ekonomi

Driftskostnad:

106 851 kr/år

Pris:

7 000 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 1968

Beskrivning: Grund: källargrund. Tak: papptak. Fasad: tegelfasad. Fönster: 2-glasfönster. I kyrksalen är det inmonterat en extra isolerruta. OBS: Byggnadens area är ej uppmätt utan uppskattad från ritningar. För exakt uppmätning vänligen kontakta behörig fackman. Ingång till entréplanet via den stora ingången till inre hall och vidare därifrån till entréhallen som inrymmer stort yta med kapprum för avhängning av kläder. Intill entréhallen finns fyra wc. Från hall till vänster ingång till kontor, stora salen samt rum. Entré finns även via trappa på långsidan. Hiss mellan våningsplanen. Bottenplan med entré via utvändig trappa, till höger finns rum, maskinrum, hiss, kapprum med tre wc och omklädningsrum, två förråd, pannrum och rum. Från trapp till vänster, diskrum, kök öppen mot den stora serveringslokalen med öppenspis (ej i bruk). Från serveringslokalen vidare till hall, wc, samtalsrum, förråd och fläktrum. Kök. Utrustat med två spisar, två fläktar, två kombinerade kyl/frys. I diskrummet bredvid köket finns restaurangdiskmaskin. Wc på entréplan. Golv: klinker. Vägg: kakel. Utrustat med wc och tvättställ. Wc på bottenplan. Golv: klinker. Vägg: kakel. Utrustat med wc och tvättställ. Lösöre i fastigheten är upp till diskussion med ägarna, dock tillhör lösöret i bottenplan en hyresgäst. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: fjärrvärme. Ventilation: mekanisk ventilation. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp. TV/internet Fiber finns installerat

Malmgatan 5C

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Lillbrogatan 8

941 32 PITEÅ

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling