Kallforsvägen 7

Blåsmark , Blåsmark
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

850 m²

Pris

6 000 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
  • Industri & verkstad

Möjligheternas fastighet! Hyra ut allt, bo i huset och hyra ut industridelen, ditt egna kontor i huset och nyttja industridelen för ditt företag?

Med pendlingsavstånd till såväl Piteå som Skellefteå så finner ni denna möjligheternas fastighet.

Hyra ut allt, bo i huset och hyra ut industridelen, ditt egna kontor i huset och nytja industidelen för ditt företag? Möjligheterna är oändliga och du bestämmer helt och hållet själv!

Det vidbyggda huset är i två plan på cirka 90 kvadratmeter styck samt med tillhörande källare för biutrymmen. Entréplan är en komplett lägenhet med två sovrum, allrum med kök/matplats och badrum. Övervåningen med egen ingång är även det en separat lägenhet med stort allrum med kamin, kök med matplats, badrum och sovrum. Lägenheterna kan hyras ut eller varför inte användas som kontorsutrymmen?

Tomten är på 4195 kvm och skulle kunna utvecklas ännu mer. Industridelen av fastigheten är utbyggd i omgångar och består idag av fyra separata fack som kan användas var för sig eller tillsammans. Facken är mellan 150 och 200 kvadratmeter stora och bildar en total industriyta på cirka 700 kvadratmeter.

Två av facken är inredda med billyftar och där den ena har pannrum samt fikarum med dusch.
Det mittersta facket är idag lagerlokal med kontor och facket närmst "huset" är med väl tilltagen takhöjd samt med travers och wc.

Fasaden är plåtad och taket är papp/plåt och husen värms upp via bergvärme.
Tryckluft via nyare kompressor samt mekanisk ventilation och fiberoptik.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt privat visning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 2 180
Industri 670
Tomtarea 4 194

Ytbeskrivning

Det vidbyggda huset är i två plan på cirka 90 kvadratmeter styck samt med tillhörande källare för biutrymmen. Entréplan är en komplett lägenhet med två sovrum, allrum med kök/matplats och badrum. Övervåningen med egen ingång är även det en separat lägenhet med stort allrum med kamin, kök med matplats, badrum och sovrum. Lägenheterna kan hyras ut eller varför inte användas som kontorsutrymmen? Industridelen av fastigheten är utbyggd i omgångar och består idag av fyra separata fack som kan användas var för sig eller tillsammans. Facken är mellan 150 och 200 kvadratmeter stora och bildar en total industriyta på cirka 700 kvadratmeter. Två av facken är inredda med billyftar och där den ena har pannrum samt fikarum med dusch. Det mittersta facket är idag lagerlokal med kontor och facket närmst "huset" är med väl tilltagen takhöjd samt med travers och wc. Boarean är upptaget för bostadshuset i markplan och övervåning med 180 m² ( 90 m² per plan) Övrig area 670 m² avser källare i bostadshuset samt de fyra industrifacken. Arean är uppskattad och därav ej exakt, för exakt area kontakta behörig fackman.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

824 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

107 168 kr/år

Pris:

6 000 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris

Utförande

Fastighetsbeteckning:

PITEÅ BLÅSMARK 7:54

Planlösning:

Hus: Ingång i entréplan till hall, vidare till allrum med kök och matplats. Rymligt badrum med tvätt. Två sovrum. Övervåning via ingång på baksidan: Uppgång till stort allrum med kamin, öppen planlösning mot kök med matplats. Sovrum samt rymligt badrum med tvätt. Källarplan med gott om förvaring. Industridel: Fack 1 närmast huset: Lokal om cirka 200 kvadratmeter med travers, tryckluft, cirka 5 meter takhöjd och med stora skjutportar. Wc. Fack 2: Lagerlokal om cirka 170 kvadratmeter med tryckluft. Fikarum samt kontor. Fack 3: Meklokal på cirka 156 kvadratmeter med billyft och väl tilltagen takhöjd. Skjutportar, tryckluft. Fack 4: Meklokal på cirka 150 kvadratmeter med billyft. Skjutportar samt fikarum och duschrum. Pannrum för hela fastigheten. Källare till industridel med kompressor.

Teknisk information

Byggår: 1946

Renoveringsår: 1993

Grund: Källare/platta på mark

Stomme: Trästomme för bostadshus samt trä/stål/betong på industridel.

Fasad: Träfasad på bostadshus samt plåtfasad på industridel.

Tak: Plåt på bostadshus samt plåt och papp på industridel.

Fönstertyp: 3-glasfönster på bostadshus samt 1-glasfönster på industridel.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning: Bergvärme via 5 borrhåll (anläggning från -19) samt två luftvärmepumpar ca -16.

Kallforsvägen 7

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Lillbrogatan 8

941 32 PITEÅ

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling