Övre Svartlå 55

Boden , Boden
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

720 m²

Pris

3 500 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Belägen på ca. 3.5 mils avstånd från Boden så finner ni denna industrilokal. Bottenplattan är på ca. 720 kvm och är fördelat i fyra skepp med övervåning i vissa av delarna, i dagsläget är hela byggnaden tom. Skeppet till vänster sett från gatan har sedan tidigare varit en butikslokal och är även idag utrustad för detta med butikslokal, lagerlokal, wc, lastkaj m.m. I de två mittersta skeppen har man hyrt ut rum för boende men skulle fungera lika bra till kontor och konferensrum. Två separata duschrum med ca. 12 duschar och toaletter, även industrilokal i bakkant med full takhöjd. Över skepp 1, 2 och 3 är det även övervåning med fläktrum, flertalet kontor och konferensrum. Det högra skeppet är en industrilokal med full takhöjd, kontor samt entresolplan. För enkelt underhåll så är fasaden samt tak o plåt och konstruktionen av stål. Byggnaden värms upp via luftvärmepumpar samt direktverkande el och via mekanisk ventilation med återvinning (osäker driftfunktion). Varje fack går att justera värmen för samt stänga av värmen för vid behov. Uppvärmningskostnaderna samt driftkostnader i övrigt är osäkra då byggnaden ej varit uthyrd och i drift under de senaste åren. Enkelt pendlingsavstånd till storsatsande Boden samt närhet till utvecklingsområden vid Storklinten. Fastigheten säljs ej i bolag utan som fastighet. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning samt mer information.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 720
Tomtarea 18 898

Ekonomi

Taxeringsvärde:

63 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

68 400 kr/år

Pris:

3 500 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Industribyggnad

Byggnadstyp: Produktionslokal

Beskrivning: Industribyggnad med en bottenplatta på ca. 720 kvadratmeter (uppskattad via ritningar av säljaren), övervåning med totala ytor om ca. 360 kvadratmeter (uppskattad via ritningar av säljaren). Byggnadens konstruktion är i stål (självbärande) med plåtad fasad samt plåttak. Byggnaden är fördelad på fyra skepp. Skepp 1 (till vänster sett från vägen). Entréplan med butikslokal med entré med städskrubb och wc, vidare till butikslokal med tillhörande kontor, lagerlokal, lastkaj samt biutrymmen. Skepp 2-3 (Skeppen i mitten). Sammanlänkad med skepp 3 och innehåller i framkant rum (fungerat som sovrum), fik med enklare kök, två stycken duschrum med ca. 12 duschar samt 8 wc totalt. I bakkant industrilokal med full takhöjd, traktorport samt trapp till övervåning. Övervåning med kontorsutrymmen (fyra kontor) samt ytterligare utrymmen för konferens, förvaring samt fläktrum. Övervåningen är även sammanlänkad med skepp 1 och har separat utgång på övervåningen. Skepp 4 (till höger sett från vägen). Med full takhöjd samt traktorport. Entrésolhylla samt mindre konstorsdel med wc. Resterande yta verkstadsdel. Enklare förråd i bakkant på kantbalk och med grusgolv. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning via luftvärmepumpar, direktverkande el samt via mekanisk ventilation med återvinning (osäker drift). Varje skepp har separat uppvärmning samt ventilationsrör dragna. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och enskilt avlopp.

Övre Svartlå 55

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Lillbrogatan 8

941 32 PITEÅ

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling