Arenavägen 41

Globen , Johanneshov
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

380 m²

Hyra

3 942 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust och modernt kontor med fantastisk utsikt

Med ett mycket bra läge i Globenområdet ligger kontoret på plan 9. All tänkbar service så som butiker, caféer och restauranger finns i närområdet, som nu växer med nya Slakthusorådet. Kontoret är mycket flexibelt med sina stora öppna och ljusa ytor. Allt är i ett mycket bra skick med fräscha wcgrupper och ett stort pentry/kök.

Planlösning

På plan 9 ligger kontoret med fin utsikt över området kring Globen och ett mycket bra ljusinsläpp. Innanför entrén finns två wc varav en med dusch. Öppen planlösning som ger möjlighet till en varierad möblering. Det finns också tre större konferensrum samt två mindre mötesrum. I mitten av lokalen ligger köket med gott om matplatser. Längst bak i kontoret finns det ett öppet kontorslandskap med plats för ca 30 arbetsplatser.

Kommunikationer

Ca 100 meter till Globen T-bana och tvärbana. Ca 5 minuters promenad till Gullmarsplan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 380 3 942

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3942

Utförande

Våningsplan:

9

Teknisk information

Ventilation:

Ventilation och kyla

Arenavägen 41

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv