Harpsundsvägen 156

Högdalens industriområde , Bandhagen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Nybyggd toppmodern fastighet i Högdalens industriområde

Med inflyttning Q4-2024 så börjar nu denna toppmoderna fastighet att byggas. Möjlighet finns att hyra delar eller hela fastigheten. Nu är detta din chans att säkra en plats i en nybyggd och högkvalitativ fastighet som erbjuder enastående möjligheter för både butik i markplan, lager och lätt industri på plan 1 och 2 .Hyr ett våningsplan eller hela byggnaden. Denna imponerande fastighet sträcker sig över tre våningar med totalt 1700 kvm utrymme. På markplan finns 300 kvm med 100 kvm entresolplan som är perfekta för att rymma din butik, med utmärkt exponeringsmöjligheter och lättillgänglighet för kunder. Plan 1 och 2 är lämpade för lager/lättindustri. Här finns möjligheten att vara med och planera våningsplanen.

Planlösning

Markplan är planerad för butiksverksamhet i 300 kvm med entresolplan om 100 kvm. Stora glaspartier ut mot Harpsundsvägen för en bra exponering. Plan 1 och 2 erbjuder vardera 650 kvm av flexibelt utrymme som är idealiskt för lagerhantering eller lättindustriell verksamhet. Med en bärighet på golvet på imponerande 1 ton per kvm och två bilhissar med en kapacitet på 3 ton vardera, är detta en plats där du kan effektivisera din verksamhet och maximera din produktivitet. Denna fastighet är utrustad med modern infrastruktur för att möta dagens krav på effektivitet och teknologi. Den flexibla planlösningen gör det möjligt att anpassa utrymmet efter dina specifika behov och önskemål.

Omgivning

Beläget i Högdalens industriområde erbjuder denna fastighet optimal tillgänglighet för din verksamhet. Med närhet till vägar och kommunikationer är det enkelt att nå och att leverera varor till och från fastigheten, vilket underlättar för din verksamhets logistik och effektivitet.

Kommunikationer

T-bana Högdalen. Det finns också flera busslinjer som trafikerar området. Exempelvis kan du ta buss 172 från centrala Stockholm mot Högdalen.

Ytor

  • Total yta:

    400 m2

Utförande

Byggår:

2024

Våningsplan:

2

Teknisk information

Takhöjd:

3,5 m

Harpsundsvägen 156

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv