Kindstugatan 1, 4 tr

Gamla Stan , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

155 m²

Hyra

3 900 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unikt kontor i hjärtat av Gamla Stan

Välkommen till möjlighet att hyra ett imponerande kontorsutrymme centralt beläget i Gamla Stan. Med en yta på 155 kvm och beläget på våning 4 erbjuder detta kontor en perfekt kombination av modern funktionalitet och tidlös charm. Kontoret har charmiga och bevarade gamla detaljer och genom takfönstren strålar det in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig arbetsmiljö. Utöver det generösa kontorsutrymmet har detta företagskontor tillgång till en gemensam takterrass, perfekt för avkoppling och möten.

Planlösning

Besökare kommer in genom en elegant glasdörrsentré som leder in i kontorets välkomnande atmosfär. Direkt till höger om entrén hittar man två separata wc en med dusch, tillgänglighet för både anställda och besökare. Till vänster om entrén finns ett kontorsrum, perfekt för konfidentiella möten eller som arbetsplats för en enskild individ. Rakt fram från entrén öppnar sig ett stort och ljust utrymme, tack vare de generösa fönsterytorna. Detta område erbjuder mångsidiga möjligheter för öppna arbetsplatser, mötesområden eller evenemang. Längre in i lokalen, bortom det öppna utrymmet, hittar man köket och konferensrummen samt utgången till terrassen.

På plan 3 finns också ett kontor om 245 kvm för uthyrning om man har behovet av en större yta.

Omgivning

Beläget i hjärtat av Gamla Stan, är detta kontor omgivet av en mångfald av restauranger, caféer och butiker, vilket ger en levande och inspirerande arbetsmiljö. Utöver detta har det utmärkta kommunikationsförbindelser för enkel tillgång till övriga delar av staden.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad till t-banestationen Gamla Stan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 155 3 900

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3900

Teknisk information

Takhöjd:

2,4 m

Kindstugatan 1, 4 tr

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv