Gjutargatan 12

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

143 m²

Hyra

3 050 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Härlig lokal med fint hörnläge.

Denna 143 kvm stora lokal med hörnläge erbjuder en utmärkt möjlighet för olika affärsverksamheter. Med strategiskt läge och gott om naturligt ljus passar den perfekt för butik eller kontor. Flexibla ytor och moderna bekvämligheter gör den idealisk för att skapa en inspirerande och funktionell arbetsmiljö.

Planlösning

Hela lokalen är väldigt ljus och fräsch. Bra planerad och trevligt utformad lokal. Nuvarande verksamhet har arbetsplatser, showroom samt personalutrymmen. 

Omgivning

På Kungsholmen finns flera grönområden som Rålambshovsparken, Fredhäll och området kring Karlbergs slott.

Kommunikationer

Pendlare längs Kungsholmen har utmärkta kommunikationsmöjligheter med gröna och blå tunnelbanelinjer. Med snabb access till E4 och E20.

Närservice

Övrigt

Ytor

  • Total yta:

    143 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3050

Gjutargatan 12

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv