Lilla Nygatan 20

Gamla Stan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

76 m²

Hyra

4 473 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stig in i historien, med modern komfort i denna topprenoverade kontorslokal i gatuplan i hjärtat av Gamla Stan. Med en perfekt balans mellan gammal...

Stig in i historien, med modern komfort i denna topprenoverade kontorslokal i gatuplan i hjärtat av Gamla Stan. Med en perfekt balans mellan gammal charm och modern funktionalitet erbjuder detta unika kontor en inspirerande arbetsmiljö för ditt företag. Med stora fönster som släpper in naturligt ljus och med vackra detaljer får du en atmosfär av elegans och prestige.
Lokalen överlåtes. Bud mottages.

Planlösning

Entré in till trapphuset från Lilla Nygatan, där du finner den stora entrédörren in till lokalen. I lokalen möts du av det öppna  hörnrummet med stora välvda fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lokalen har en mycket generös takhöjd. Längre in i lokalen finns kontorsytor, kök och wc.

Omgivning

Njut av bekvämligheterna i Gamla stan, med närhet till caféer, restauranger, butiker och kulturella sevärdheter samtidigt som du arbetar i en historik miljö.

Kommunikationer

Gamla Stans t-bana ligger runt hörnet och en kort promenad med Riddarfjärden som utsikt till slussens t-bana.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 76 4 473

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

4473

Teknisk information

Takhöjd:

3,2 m

Lilla Nygatan 20

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv