Kindstugatan 1, 3 tr

Gamla Stan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

245 m²

Hyra

3 900 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Historisk elegans med modern komfort

På tredje våningen med hissåtkomst, bjuder detta kontor på en takhöjd om cirka 2,80 meter och med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över Gamla Stan. Du välkomnas av en glasdörrsentré som leder in i en rymlig hall där ett stort hörnrum öppnar upp för möjligheter till kreativt arbete och produktivitet.
Med kök, flertalet kontorsrum samt ett konferensrum med glasvägg, erbjuder detta kontor alla bekvämligheter för att möta dagens arbetsbehov. För extra säkerhet finns även ett kassaskåpsrum till hands. Gemensam takterrass finns att nyttja för alla hyresgäster.

Planlösning

När du kliver in genom glasdörrsentrén möts du omedelbart av elegans och rymd. Direkt till höger och vänster finns två välutrustade WC samt dusch. Rakt fram möter du det stora hörnrummet som genast fångar din uppmärksamhet. Med generösa ytor och stora fönster skapar detta rum en känsla av ljus och luft. Längre in i lokalen, separerat av en elegant glasvägg, finns en avdelning som kan användas för konferenser eller som ett avskilt arbetsområde. När du rör dig längre in i lokalen upptäcker du flera kontorsrum i olika storlekar och konfigurationer. Dessa rum erbjuder flexibilitet för olika behov och kan anpassas efter dina önskemål. Mitt i lokalen finner du det öppna köket, hjärtat av arbetsplatsen där möten över en kopp kaffe blir till ovärderliga idéutbyten. På plan 4 finns en gemensamhets terrass för fika eller luncher. 

Omgivning

Din verksamhet kommer att vara centralt placerad, omgiven av de berömda kullerstensgatorna och de ikoniska byggnaderna som präglar Gamla Stan. Med närhet till kollektivtrafik och bekvämligheter finns det inget bättre läge för att möta dina kunders och medarbetares behov.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad till t-banestationen Gamla Stan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 245 3 900

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3900

Utförande

Våningsplan:

3

Kindstugatan 1, 3 tr

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv