Hallebergsvägen 4

Traneberg, Bromma , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

406 m²

Pris

15 500 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Bostadsfastighet Traneberg, Bromma

Hyresfastighet med högt och fint läge i Traneberg, Bromma. På fastigheten, upplåten med tomträtt, finns en byggnad, uppförd 1937. Byggnaden är i tre plan samt vind och delvis inredd källare (sutteräng). 6 st bostäder (2-4 RoK) om totalt ca 380 kvm. En inredd lokal i sutterängplan om ca 25 kvm.

Fastighetsbeskrivning

Tomträtten till fastigheten är belägen med ett högt, ljust och öppet läge i Traneberg, Bromma.

Tomten (501 kvm) är svagt sluttande och utgörs mestadels av planteringar och gräsytor. På tomten finns sannolikt möjlighet att anlägga parkeringsplatser.

På tomten finns en byggnad, uppförd 1937. Byggnaden, om totalt ca 405 kvm uthyrningsbar area, är byggd i sutteräng, med tre hela plan ovan mark och källarplan delvis under mark. Oinredd krypvind.

KÄLLARPLANET utgörs av en inredd och uthyrd lokal om ca 25 kvm som disponeras som övernattningslägenhet, en oinredd lokal, ca 25 kvm, som används som fastighetsägarförråd. Denna lokal har ljusinsläpp och kan sannolikt inredas för uthyrning. Övriga ytor i källarplanet utgörs av teknikrum, lägenhetsförråd, tvättstuga, torkrum och övriga förrådsytor.

VÅNINGSPLAN 1-3 utgörs av 6 st bostadslägenheter, två st. per våningsplan. Lägenheterna är om 2-4 RoK med lägenhetsstorlekar mellan 50 och 77 kvm.

På byggnadens tak finns antenner monterade, uthyrda till Tele 2.

Byggnadens tak är i tegel, fasaden är putsad. Treglasfönster, vissa isolerglasförstärkta. Trapphus i vacker marmor. Port med kodlås. Alla lägenheter har balkong. Lägenheterna håller normal till god standard och byggnaden är i normalt skick i förhållande till dess ålder och har renoverats löpande genom åren. Samtliga VA-stammar är utbytta, fem av sex badrum är renoverade och tre av sex kök är renoverade.

Uppvärmning via bergvärme med fjärrvärme som spets. Självdragsventilation. Fiberanslutning finns.

Omgivning

Omgivningen utgörs huvudsakligen av flerfamiljsbebyggelse. Gångavstånd (ca 800 m) till Alvik C med kommunikationer (T-bana & tvärbana), butiker och service.

Kommunikationer

SL-buss trafikerar området. T-bana och tvärbana i Alvik, ca 800 m från fastigheten.

Närservice

Närbutik i området. Gångavstånd (ca 800 m) till Alvik C med kommunikationer (T-bana & tvärbana), butiker och service.

Övrigt

Möjlighet finns att ett par lägenheter i byggnaden kan göras vakanta och tillgängliga för köparen.

En av lägenheterna är företagsuthyrd med hyrespåslag.

Övrig information

Planbestämmelser:

stadsplan: Traneberg del av stadsdelen (1936-03-13)

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 381
Other 25
Tomtarea 501

Ekonomi

Driftskostnad:

161 473 kr/år

Pris:

15 500 000 kr

Hyresintäkter:

1 007 352 kr/år

Typkod:

320 - Hyreshusenhet, bostäder

Teknisk information

Byggår: 1937

TV: Com hem

Fasad: Puts

Fönstertyp: 2-glas och 3-glas

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Bergvärme med fjärrvärme som spets

Hallebergsvägen 4

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv