Ranhammarsvägen 4

Ulvsunda Industriområde , Bromma
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 203 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Hög- och låglagerytor om 860 kvm i mycket gott skick med ett bra läge i Ulvsunda industriområde. Nybyggd kundmottagning innanför entrén.

Hög- och låglagerytor om 860 kvm i mycket gott skick med ett bra läge i Ulvsunda industriområde. Nybyggd kundmottagning innanför entrén. Delar av lokalen har en takhöj om 6.40 m. Det finns golvbrunnar och oljeavskiljare. På övervåningen finns personalutrymmen. På plan 2 ligger det representativa öppna kontoret med fina materialval om 343 kvm med egen takterrass. Hiss finns. Parkeringar finns att hyra, både utomhus och inomhus. Lokalen är idag tomställd. PLANLÖSNING Markport in från gård samt vanlig entrédörr. Entrédörren leder in till kundmottagningen alternativt via markporten direkt in i höglagret. Bottenvåningen är 609 kvm med en takhöjd på 2,95 m - 6,40 m. 2 st markportar varav en leder ut till baksidan av fastigheten där man har möjlighet till uppställning. Det finns en interntrappa till entresolplan om 251 kvm med  wc, omklädningsrum med duschar, kök och matplats. Här finns också två stycken inglasade kontorsrum. På plan 2 ligger kontoret, dit kommer du med hiss eller trappa. Innanför entrén möts du av kapprum och wc grupp. Rakt fram ligger kök med matplats och utgång till den egna terrassen. Kontoret har åtta kontorsrum, några av rummen är väl tilltagna i storlek så möjligheten finns att skapa flera kontorsrum. Idag används ett av de större rummen till konferensrum.  OMGIVNING/NATUR Gallerian Bromma Blocks med butiker och restauranger ligger ca 15 minuters promenad eller 3 minuters bussfärd från lokalen. Finns även ett flertal restauranger i området. Även närhet till Bromma flygplats. På ca 8 minuters promenadavstånd ligger Lillsjön med fina grönområden. KOMMUNIKATIONER Närhet till både E4 och E18. Tvärbanestationen Norra Ulvsunda inom gångavstånd. Bra busskommunikationer busslinjer 112, 155 och 156  som tar ca 5 minuter till T-bana Brommaplan. EKONOMI Lager 1600kr/kvm/år, kontor 2600kr/kvm/år. Det finns 5 st parkeringar på gården á 1 300 kr/mån exkl. moms och 3 st i garage á 2 000kr/mån exkl.moms.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 860
Kontor 343

Teknisk information

Takhöjd:

2,95 m

Ranhammarsvägen 4

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv