Gesällvägen 33-35 plan 3

Sundbyberg , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

650 m²

Hyra

1 600 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

En trappa upp ifrån receptionen ligger detta moderna och ljusa kontoret. Kontoret har en öppen planlösning och är fullt möblerat

En trappa upp ifrån receptionen ligger detta moderna och ljusa kontoret. Kontoret har en öppen planlösning och är fullt möblerat. Det finns fyra trevliga konferensrum för möten. I huvudentrén finns en bemannad reception. Garageplatser finns i källarplanet att hyra ,visst antal parkeringsplatser ingår . Promenadavstånd till t-bana.

Planlösning

Kontoret ligger på våningen över entrén till fastigheten. Det finns två hissar i ljusgården. Innanför den egna entrén på plan 3 möts du av en trevlig sittyta med kaffestation. Ut mot ljusgård och gemensamhetsytorna finns det fönster vilket ger kontoret ett mycket ljust intryck. Kontoret har en öppen planlösning med arbetsstationer. Det finns även fyra stängda konferensrum och ett skrivarrum. 

Omgivning

Med direkt närhet till Enköpingsvägen ligger fastigheten. Diverse restauranger finns i närområdet samt Coop och systembolaget.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad till/från kontoret ligger T-bana Hallonbergen. Diverse bussar går utanför kontoret vid hållplats Sundby södra och östra.

Ekonomi

El: 115 kr/kvm/år

Anläggningsförvaltning så som reception, städ, vakt/rondering, brandlarm 183 kr/kvm/år

Garageplats: 12 000:-/år/plats

P-platser: 10st parkeringsplatser utomhus ingår.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 650 1 600

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1600

Utförande

Byggår:

2004

Gesällvägen 33-35 plan 3

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv