Fagerstagatan 58

Spånga Lunda , Spånga
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

314 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Här finns en fin, välplanerad lokal belägen i en fastighet med ett fantastiskt läge!

Här finns en fin, välplanerad lokal belägen i en lätt tillgänglig fastighet. Fastigheten har ett fantastiskt läge intill en av Sveriges viktigaste knytpunkter när förbifart Stockholm öppnar. Lokalen är ljus och har fönster åt två håll vilket skapar en bra inomhusmiljö. Bra läge på plan 1 och nås via både trapphus och hiss. Gott om parkeringsplatser i anslutning till lokalen samt att busshållplats finns nära fastigheten. Lokalen har genomgående fina ytskikt i form av vitmålade väggar och mörk stilfull matta på golven vilket ger en tyst och fin inomhusmiljö. Idag är lokalen rumsindelad med ca 11 rum varav ett par rum är större. Välutrustat kök. Fräscha wc samt att det finns duschrum. Ett extra kök finns samt en tvättstuga. Fastigheten har ett mycket attraktivt läge i Lunda med närhet till E18 och E4 och inom kort förbifart Stockholm. Trafikplatsen kommer att bli en av Sveriges viktigaste knytpunkter där E4 och E18 möts. Lunda är geografiskt sett en mycket attraktiv plats att etablera sig i. Lunda ligger i Stockholms kommun i nordvästra Stockholm. Det tar ca 18 minuter med bil till Stockholm City. I området finns flera stora internationella och svenska företag etablerade. Snabb access till övriga motortrafikleder som leder till hela Västerort. Närservice: Spånga centrum ligger en bit bort med all tänkbar service som restauranger, banker, fordontjänst mm. Det finns även möjlighet till träning som fotboll och tennis. I Lunda industriområdet finns också ett flertal restauranger. På kort avstånd finns även Kista C med dess enorma serviceutbud. Kommunikationer: Goda busskommunikationer finns, b.la finns busshållplats utanför fastigheten som trafikerar till och från Spånga C under högtrafik . Vid Spånga station finns även pendeltåg och flera andra busslinjer. Buss 157,159 samt 517 finns inom gångavstånd. Tunnelbana finns inom drygt 10 min promenad till Hjulsta.

Ytor

  • Total yta:

    314 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett mycket attraktivt läge i Lunda med närhet till E18 och E4 och inom kort förbifart Stockholm. Trafikplatsen kommer att bli en av Sveriges viktigaste knytpunkter där E4 och E18 möts. Lunda är geografiskt sett en mycket attraktiv plats att etablera sig i. Lunda ligger i Stockholms kommun i nordvästra Stockholm. Det tar ca 18 minuter med bil till Stockholm City. I området finns flera stora internationella och svenska företag etablerade. Snabb access till övriga motortrafikleder som leder till hela Västerort.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket attraktivt läge i Lunda med närhet till E18 och E4 och inom kort förbifart Stockholm. Trafikplatsen kommer att bli en av Sveriges viktigaste knytpunkter där E4 och E18 möts.
Fagerstagatan 58

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter