Skarprättarvägen 12G

Kallhäll/Stäket , JÄRFÄLLA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

730 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Möjlighet att hyra en nyproducerad lokal med påkostade materialval och optimal planlösning attraktivt läge i Kallhäll/Stäket

Möjlighet att hyra en nyproducerad enplanslokal med påkostade materialval och optimal planlösning och areafördelning. Attraktivt läge i Kallhäll/Stäket, intill E18 och Rotebroleden som förbinder till E4. Lokalen har stora öppna ytor med en takhöjd om ca 3m samt två stora lastportar i markplan. Lokalen har generös el-kapacitet och passar verksamheter som kräver god tillgång till el. Fräscht pentry i anslutning till entrén. I anslutning till entrén finns även ett fint kontor med högt i tak. Badrum med dusch. Bästa läge i ett väletablerat industriområde med snabb access till både E18 samt Rotebroleden som förbinder till E4. På kort avstånd nås både Arlanda- och Bromma flygplatser. Här finns flera stora aktörer etablerade som tex Ahlsell, Scania, Opus Bilprovning, McDonalds, Hemköp m.fl. Området har goda kommunikationer i form av bussförbindelse till pendeltågsstation Kallhäll och Jakobsberg.

Ytor

  • Total yta:

    730 m2

Skarprättarvägen 12G

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter