Bruttovägen 10

Veddesta , Järfälla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

695 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Möjlighet att förhyra en egen fastighet med instängslad uppställningsyta om ca 800 kvm.

Möjlighet att förhyra en egen fastighet med instängslad uppställningsyta om ca 800 kvm. Fastigheten har ett attraktivt läge efter Bruttovägen i Veddesta industriområde med snabb access till E18, en kort bit bort ligger Rotebroleden som förbinder till E4. Lokalen har en utmärkt areafördelning med fina verkstads/industrilokaler med en takhöjd om ca 4m och öppen planlösning Flera stora portar i markplan med en höjd om ca 3,8 för smidig lastning, lossning och genomfart. Fler portar kan ev. tillskapas. Oljeavskiljare finns. Lokalerna har effektiva ytor och är väl planerad för att passa flera olika verksamheter. Skick och standard är gott och är renoverat till ombyggnadsåret 2018. Kontor och personalytor finns i form av lunchrum med köksutrustning och omklädningsrum. Fastigheten ligger i Veddesta, ett område med industri- och handelsfastigheter. Närområdet är mycket expansivt med utbyggd infrastruktur och stora bostadsprojekt. På kort avstånd nås både Veddesta- och Barkarby handelsplatser. (Willys, Biltema m.fl.) Goda kommunikationer med närhet till resecentrum med pendeltågsstation, bussar och framtida utbyggd tunnelbana och regionaltåg. Nära med bil till E18.

Ytor

  • Total yta:

    695 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Veddesta, ett område med industri- och handelsfastigheter. Närområdet är mycket expansivt med utbyggd infrastruktur och stora bostadsprojekt. På kort avstånd nås både Veddesta- och Barkarby handelsplatser. (Willys, Biltema m.fl.)

Kommunikationer

Goda kommunikationer med närhet till resecentrum med pendeltågsstation, bussar och framtida utbyggd tunnelbana och regionaltåg. Nära med bil till E18.
Bruttovägen 10

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter