Nettovägen 1

Veddesta , Järfälla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Fastighet med ett attraktivt skyltläge efter Viksjöleden, här finns ett antal större hyresgäster med olika verksamheter såsom handel, kontor & vård.

Lokalen är belägen i en välbesökt fastighet som är belägen i ett köpstarkt område. Fastigheten erbjuder ett attraktivt skyltläge efter Viksjöleden och här finns ett antal större hyresgäster med olika verksamheter såsom handel, kontor och vård. Intill finns Biltema, Willys m.fl. Denna lokal lämpar sig utmärkt för tex klinikverksamhet eller kontorsverksamhet. Fastigheten har ett fantastiskt skyltläge. Det finns stort antal kundparkeringar direkt utanför som gör det lätt att besöka fastigheten. Goda kommunikationer med gångavstånd till Barkarby Pendeltågsstation och på sikt även tunnelbanan. Flera bussar trafikerar området. Snabb access med bil till E18 ca 2 minuter. På 5 min bilavstånd nås Barkarby Handelsplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 300 600

Omgivning

Omgivning/natur:

Snabb access med bil till E18 ca 2 minuter. Precis intill ligger

Kommunikationer

Goda kommunikationer med gångavstånd till Barkarby Pendeltågsstation och på sikt även tunnelbanan. Flera bussar trafikerar området.
Nettovägen 1

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter