Domnarvsgatan 31-33

Lunda Industriområde , Spånga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

1 500 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Kombilokal med bästa läge nära E18 , E4 och övriga västerort.

Modern kombilokal med fantastiskt läge i representativ fastighet. Lokalens yta är fördelad lika på två plan. Nedre plan har en takhöjd på ca 5m, stor lastport i markplan 4x4,5m samt en separat gångdörr. Grundbelysning i taket i form av lysrör. Golvbrunnen är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Fiber finns med avlämningspunkt på lokalens nedre plan. I lokalens bakkant finns pentry samt wc med dusch. En stabil ståltrappa leder till övre plan som har en öppen planlösning med pentry och wc med dusch. Ytan kan rumsindelas om så önskas. Attraktivt läge med snabb access ut till E18, E4 samt övriga trafikleder till hela västerort och Stockholms C och inom kort förbifart Stockholm Väletablerat område med goda kommunikationer. Busshållplats finns utanför fastigheten och trafikerar till och från Spånga C.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 240 1 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1500

Utförande

Byggår:

2018

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är placerad i en fastighet belägen mitt i Lunda företagspark, ett växande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett bra utbud av olika restauranger som erbjuder varierande lunchalternativ. Bara några hundra meter från fastigheten hittas en padelhall, ett gym och lunchrestaurang (HEAT).

Företag i närheten:

Spånga centrum samt Kista centrum

Kommunikationer

Etablerat område med utmärkta kommunikationer i form av bussar som ansluter till bl.a. Spånga C där pendeltåg och ytterligare bussar finns. Bussar går även till Kista och Mörby C. Gångavstånd till T-bana, Hjulsta som tar ca 20 min till Stockholm C. Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln nås Stockholm city på en kvart. Närmaste tunnelbana finns i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området busshållplats finns direkt utanför fastigheten för snabb och enkel transport till och från de olika knutpunkterna. För den bilburne finns bra parkeringsmöjligheter
Domnarvsgatan 31-33

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter