Skarprättarvägen 7

Kallhäll/Stäket , JÄRFÄLLA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Modern kombilokal med gavelläge och mycket attraktivt skyltläge ut mot K-Rauta i Kallhäll.

Modern kombilokal med gavelläge och mycket attraktivt skyltläge ut mot K-Rauta i Kallhäll. Bästa läge i väletablerat industriområde med snabb access till både E18 och E4 via Rotebro/Stäketleden, hela västerort, Stockholms C och inom kort förbifart Stockholm. Här finns flera välkända företag etablerade som Scania, Bilprovningen, Ahlsell, McDonalds, Hemköp, K-Rauta mfl. Lokalens yta är 230 kvm, fördelat på två plan. Nedre plan har högt till tak ca 5 m och stora portar om 4x4,5m. Separat gångdörr. Oljeavskiljare (gemensam för fastigheten). Övre planet kan med fördel användas som personalutrymme, pentry, badrum, omklädningsrum, kontor, konferensrum, lager etc. Här finns ett påkostat välutrusat kök, fräscht kaklat badrum. Våningsplanen förbinds via en interntrappa. Fiber är framdraget med en avlämningspunkt i lokalen. Instängslad fastighet för högsta säkerhet. Fiber är framdraget med en avlämningspunkt i lokalen. Tillträde omgående.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Bästa läge i väletablerat industriområde med snabb access till både E18 och E4 via Rotebro/Stäketleden, hela västerort, Stockholms C och inom kort förbifart Stockholm. Här finns flera välkända företag etablerade som Scania, Bilprovningen, Ahlsell, McDonalds, Hemköp, K-Rauta mfl.

Skarprättarvägen 7

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter