Symmetrivägen 19

Kungsängen Brunna , Kungsängen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Hyr en egen fastighet med ett mycket strategiskt läge i Stockholm. Nybyggd lager- och industrihall med en imponerande takhöjd om 12m.

Hyr en egen fastighet med ett mycket strategiskt läge i Stockholm. Denna nybyggda lager- och industrihall från 2022 om ca 3000 kvm med en imponerande takhöjd om 12 och gott om uppställningsyta erbjuder en fantastisk plattform för verksamheter som kräver effektiv logistik och distribution. Närheten till E18 ger enkel tillgång till hela Stockholmsregionen och Mälardalen. Gott om uppställningsyta som är asfalterad och inhägnad. I dagsläget finns en stor lastport, flera kan tillskapas. Tillsammans med fastighetsägaren kan personalutrymmen etc utformas på entresolplanet så att lokalen passar den egna verksamheten.

Ytor

  • Total yta:

    3000 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Kungsängens industriområde i Upplands-Bro kommun. Kungsängens industriområde är mycket attraktivt med flertalet verksamheter av skiftande karaktär och gränsar till Brunna, ett av Stockholms bästa logistikområden. Snabb access ut till E18. Till Stockholm är det tre mil. Näromgivningen utgörs av andra industrifastigheter. På längre avstånd finns Kungsängens centrum. Vissa servicefunktioner och kollektiva kommunikationer (buss) finns inom gångavstånd. Trafikleder nås på nära avstånd. Upplands-Bro är en kommun med aktivt näringsliv och framgångsrika verksamheter inom många områden. Här finns allt från stora internationella bolag till små familjeföretag. Befolkningen ökar med ungefär 2 procent varje år.

Företag i närheten:

Näromgivningen utgörs av andra industrifastigheter. På längre avstånd finns Kungsängens centrum. Vissa servicefunktioner och kollektiva kommunikationer (buss) finns inom gångavstånd. Trafikleder nås på nära avstånd.

Symmetrivägen 19

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter