Skydraget 40

Spånga , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt
Egen fastighet med bra lager/produktionsytor samt utomhusytor. Nedre plan har ljusa fina lager/produktionsytor samt garage och förråd. Övre plan har 6 rum i varierande storlekar, rymligt kök och helt nytt badrum. Genomgående ljusa väggar och fönster åt flera håll. Fastigheten hyrs ut omgående. Centralt läge nära de stora motortrafiklederna som förbinder till både Stockholm C, övriga västerort samt E4.

Ytor

  • Total yta:

    350 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt belägen fastighet i lugnt område. Direkt närhet till de stora motortrafiklederna som förbinder till E18, E4 samt hela övriga västerort och Stockholm C. M Från Spånga Centrum går ett flertal busslinjer samt pendeltåget som tar ca 15 min till centrala Stockholm. Mataffärer finns i närområdet.

Företag i närheten:

Mataffärer, Spånga C

Kommunikationer

Från Spånga Centrum går ett flertal busslinjer samt pendeltåget som tar ca 15 min till centrala Stockholm
Skydraget 40

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter