Östermalmsgatan 33

Östermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

158 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Här finns möjligheten att hyra en nyrenoverad lokal. Representativ fastighet med ett fantastiskt läge nära Stureplan och Humlegården.

Här finns möjligheten att hyra en nyrenoverad kontorslokal i storleken 158m2. Lokalen är belägen i representativ fastighet med ett fantastiskt läge nära goda kommunikationer. Lokalen har en mycket bra layout med en rumsindelad planlösning. Fem fina kontorsrum i varierande storlek. Invid köket finns ett unikt runt rum som kan användas som tex. kontor eller mindre mötesrum. Lokalen är genomgående med fina fönster åt två håll som ger fint ljusinsläpp. Bevarade vackra parkettgolv i kombination med nylagda parkettgolv. Nymålade tak, väggar och snickerier. Nya kaklade våtutrymmen 2 st varav det ena har wc och dusch. Nytt pentry med b.la. diskmaskin, micro. OBS! Bilderna i annonsen är referensbilder från lokaler i fastigheten. Fantastiskt läge nära Stureplan och Humlegården. Direkt närhet till tunnelbana (Tekniska högskolan eller Stadion). Vid Tekniska Högskolan finns även Roslagsbanan samt flera bussar som förbinder till Stockholms norra delar. För den bilburne går det snabbt att ta sig till både E4 och E18.

Ytor

  • Total yta:

    158 m2

Omgivning

Kommunikationer

Fastighetens centrala läge har direkt närhet till tunnelbana (Tekniska högskolan eller Stadion). Vid Tekniska Högskolan finns även Roslagsbanan samt flera bussar som förbinder till Stockholms norra delar. För den bilburne går det snabbt att ta sig till både E4 och E18.
Östermalmsgatan 33

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter