Peter Myndes backe 8

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

530 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig kontorslokal på attraktiv adress vid Slussen, flexibel hyrestid.

Ljus kontorslokal med egen entré från gatan, fastigheten ligger på en trevlig gata intill expansiva Slussen. Lokalen har öppna ljusa ytor som främjar kreativitet och varumärkesbyggande. 

Kontakt oss på 073-146 31 42 så berättar vi mer! 

Ytor

  • Total yta:

    530 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Flexibel avtalslängd

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jupiter Större 3

Byggår:

1912

Renoveringsår:

2018

Planlösning:

Lokalen har en egen entré från gatan. Lokalens utformning varierar mellan öppna ytor för kontorslandskap, mötesrum i varierande storlekar, pentry samt gemensamhetsytor.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns att hyra i grannbyggnaden

Närservice:

All tänkbar service finns i det direkta närområdet, runt hörnet från fastigheten ligger Götgatsbacken med flera restauranger och caféer.

Kommunikationer

2 minuter promenad till Slussen där grön och röd tunnelbanelinje ansluter samt flertalet busslinjer
Peter Myndes backe 8

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL