Tegelbruksvägen 25

Östra Grevie , Vellinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

160 kvm lager 15 min från Malmö. Perfekt för bil/båt. Nära Trelleborg & Vellinge!

Denna rymliga hall är inte bara förmånligt prissatt utan också utformad för att möta de mest skiftande förvaringsbehoven. Med en generös yta tillgänglig, kommer du att upptäcka att det finns gott om utrymme för att förvara allt från stora fordon till andra värdefulla tillhörigheter.

En av de mest framstående egenskaperna hos denna hall är dess stora port. Den här funktionen garanterar en smidig tillgång, särskilt om du planerar att förvara större objekt eller behöver en okomplicerad in- och utfart för gods.

För dem som är beroende av elektricitet, erbjuder hallen en robust 3-fas el, vilket gör det möjligt att driva tyngre maskiner eller utrustning utan besvär. Belysningen i hallen garanterar också att du alltid har tillräckligt ljus, oavsett om du behöver arbeta inuti eller bara kontrollera dina tillhörigheter.

Slutligen, med dess robusta konstruktion och fördelaktiga läge, är denna hall idealisk för alla som söker en pålitlig förvaringslösning. Oavsett om du behöver plats för att lagra kommersiellt gods, personliga tillhörigheter eller större föremål som bilar eller båtar, passar denna hall perfekt för dina behov.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Ytbeskrivning

Denna lokal presenterar sig som en rymlig och öppen yta utan några synliga avdelningar eller mellanväggar. Dess arkitektur tillåter maximal flexibilitet, vilket kan vara idealiskt för en mängd olika användningsområden, såsom lager, arbetsplats eller för fordonsparkering. Ett av de mest framstående drag hos denna lokal är den stora porten. Denna port faciliterar enkel tillgång för större föremål, inklusive stora fordon, maskiner eller andra omfattande föremål. Den breda portöppningen garanterar smidiga och obegränsade in- och utfarter, vilket gör lokalen mycket funktionell för lastning och lossning av gods. Sammantaget kombinerar denna öppna lokal enkelhet med funktionalitet och erbjuder en yta som kan anpassas efter hyresgästens specifika behov.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Lastport
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3 års kontrakt med 9 månaders uppsägningstid

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Östra Grevie 1:48

Våningsplan:

1 av 1

Antal rum:

1

Planlösning:

ALLMÄNT Läge: Ca 15-20 minuter utanför Malmö. Jämnt avstånd till Trelleborg, Vellinge och Svedala. Användning: Garage/lager för uthyrning. Särskilt lämpligt för förvaring av bilar eller båtar. Storlek & Utformning: Yta: 160 kvm. Mått: 8 meter bred, 20 meter djup. Takhöjd: 8 meter vid ingången, sänker till 5 meter längst in i lokalen. Port: Öppningen är ca 4 meter bred och 3,60 meter hög. ÖVRIGT Faciliteter & Säkerhet: Tillgång till toalett. Kameraövervakning. Elgrind med digital nyckel. Belysning inne i hallen och upplyst på natten. El med eget abonnemang. Besöksparkering. VIKTIGT ATT NOTERA Momsregistrering: Om lokalen endast används för uppställning av fordon som bil, lastbil, båt, eller motorcykel behöver man inte vara momsregistrerad. För andra ändamål krävs momsregistrering. Riktning för besök: Om ni planerar att besöka, ta vägen till Tegelbruksvägen 25 via Steglarpsvägen vid järnvägen. Undvik att köra genom bostadsområdet.

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Uppvärmning:

Ingen uppvärmning

Lokalen kan nås via:

101:an, bil eller tåg.

Omgivning

Företag i närheten:

Flertal

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja

Närservice:

Nej

Skyltläge:

Nej

Vägbeskrivning:

Väg 101 från Malmö mot Anderslöv. Ta Gamla Landsvägen genom Östra Grevie. Ta till höger på Steglarpsvägen och sedan till vänster på Tegelbruksvägen

Kommunikationer

Goda med ny tågstation och parkering precis bredvid
Tegelbruksvägen 25

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag