Aspögatan 1

Östra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

260 m²

Hyra

Kallhyra El enligt undermätare, prel 950 kr/mån Fastighetsskatt 250 kr/mån VA 100 kr/mån Dagvattenavgift 92kr/mån Vent 50 kr/mån Värme och kyla via två luftvärmepumpar

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Modern industrilokal! 2 A/C-pumpar, ljusa fönster, 3-fas el, praktiskt pentry & eget kontor. Perfekt för ditt företag!

Välkommen till denna framstående industrilokal, där funktionalitet möter modern design. Utrustad med inte bara en, utan två effektiva luft/luft A/C-pumpar, kan du garantera en behaglig arbetsmiljö året runt, oavsett yttre temperatur.

Lokalen badar i naturligt ljus tack vare dess välplacerade fönster, vilket skapar en ljus och inspirerande arbetsmiljö. Med en stabil 3-fas elektrisk anslutning är du väl förberedd för alla maskiner och utrustningar som ditt företag kan behöva.

För pauser och måltider erbjuder lokalen ett praktiskt och bra utrustat pentry, perfekt för att hålla teamet nöjt och energifyllt under arbetsdagen. Och för mer formella möten eller enskilt arbete, erbjuder lokalen även ett dedikerat och avskilt kontorsutrymme samt ett mindre förråd.

Denna lokal är inte bara en arbetsplats - det är en investering i ditt företags framtid. Upplev den perfekta kombinationen av funktionalitet och komfort!

Ytor

  • Total yta:

    260 m2

Ytbeskrivning

Öppen Planlösning: Det stora centrala området. Perfekt för teamarbete och flexibelt nog att ändra utformningen efter behov. Kontor: Ett separat rum för fokus eller privata möten. Lugnt och avskilt. Pentry: Ett litet kök med det mest nödvändiga. Bra för kaffepauser eller en snabb lunch. Toalett: Ett standardbadrum med alla grundläggande funktioner. Mindre Förråd: En praktisk plats för förvaring av material och andra saker så att de inte ligger i vägen.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3 års kontrakt med 9 månaders uppsägningstid

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Kallhyra El enligt undermätare, prel 950 kr/mån Fastighetsskatt 250 kr/mån VA 100 kr/mån Dagvattenavgift 92kr/mån Vent 50 kr/mån Värme och kyla via två luftvärmepumpar

Utförande

Fastighetsbeteckning:

utgrunden 7

Byggår:

1968

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

2

Planlösning:

När man först stiger in i lokalerna möts man av en öppen planlösning. Denna yta är ljus och rymlig och ger en känsla av rymd och flexibilitet. Den öppna planlösningen kan lätt anpassas efter behov, vare sig det gäller att ha stora arbetsstationer, mötesplatser eller kanske ett par avslappnade sittgrupper. Vid sidan av det öppna utrymmet ligger ett avskilt kontor. Detta rum kan användas som ett lednings- eller mötesrum, eller som ett tyst arbetsutrymme beroende på organisationens behov. Intill kontoret, i anslutning till den öppna ytan, hittar man ett praktiskt pentry. Det är kompakt men funktionellt utrustat för dagliga behov, som att brygga kaffe, förbereda enkel mat eller förvara dryck och snacks. En dörr bort ligger toaletten, vilken är diskret placerad men ändå lättåtkomlig från alla delar av lokalen. Den är utformad för att vara funktionell och bekväm för användare. Avslutningsvis finns det ett mindre förråd, perfekt för att förvara kontorsmaterial, teknisk utrustning eller andra nödvändigheter. Detta förråd säkerställer att arbetsytan hålls fri från oordning och att allt har sin plats. Denna planlösning kombinerar det bästa av öppna ytor med nödvändiga avskilda rum, vilket skapar en effektiv och behaglig arbetsmiljö.

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Uppvärmning:

luft/luft värmepump x2

Lokalen kan nås via:

Motorvägen, ringleden, nära centralen. Parkering i direkt anslutning, även buss från centralen

Ventilation:

FTX ventilation i lokalen (från och tilluft)

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Spillepengens friluftsområde

Företag i närheten:

Flertal

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra till i direkt anslutning

Närservice:

Flertal, Circle K, Restaurang Malmö m.m.

Kommunikationer

Goda, busshållplats precis utanför
Aspögatan 1

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag