Aspögatan 1

Östra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

242 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Öppet lager på andra våningen med stor varuhiss direkt från lastkaj. Effektiv logistik i perfekt läge!

Upptäck vårt rymliga och optimalt placerade lager på andra våningen, en idealisk lösning för alla typer av företagsbehov. Detta öppna lagerområde erbjuder en generös yta som är perfekt för både lagring och effektiv hantering av dina varor och material. Tack vare den stora varuhissen, som smidigt ansluter direkt från lastkajen, kan du hantera tunga och stora leveranser utan besvär.

Denna unika konfiguration maximerar logistikeffektiviteten, vilket minimerar tidsåtgång och arbetsinsats för att transportera varor till och från lagret. Den direkta tillgången från lastkajen till varuhissen gör det möjligt att snabbt och säkert förflytta material till den andra våningen, vilket är en enorm fördel för verksamheter med höga volymer och frekvent varuflöde.

Lagerutrymmet är inte bara praktiskt och funktionellt utan också designat för att stödja en mängd olika affärsmodeller, från distribution och e-handel till tillverkning och arkivering. Med denna installation får du en sömlös arbetsflöde och ett lager som både är tillgängligt och effektivt, i ett läge som ger din verksamhet de bästa förutsättningarna för att växa och utvecklas.

Ytor

  • Total yta:

    242 m2

Ytbeskrivning

Maximera din verksamhets potential i vårt lager med stor öppen yta! Denna imponerande lokal på 242 kvadratmeter erbjuder en oavbruten yta som är idealisk för allt från storskalig lagring till kreativa projekt och industriproduktion. Utrustad med bra belysning, säkerställer den jämn och klar sikt i hela lokalen, vilket optimerar arbetsförhållandena och produktiviteten. Den generösa takhöjden möjliggör effektiv vertikal lagring och flexibel inredning, vilket skapar en dynamisk och anpassningsbar arbetsmiljö där möjligheter bara väntar på att utnyttjas!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3 års kontrakt med 9 månaders uppsägning

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Utgrunden 7

Byggår:

1968

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

1

Planlösning:

Upptäck möjligheterna med vårt expansiva, helt öppna lager på 242 kvadratmeter! Med sin flexibla och anpassningsbara layout är detta lager perfekt för alla typer av verksamheter, från omfattande varulager till storskaliga produktionsprojekt. Bra belysning, naturligt ljusinsläpp och robusta golv säkerställer en optimal arbetsmiljö. Ett säkert och mångsidigt lager som är redo att anpassas efter dina behov och maximera din verksamhets potential!

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Uppvärmning:

Ingen uppvärmning

Lokalen kan nås via:

Lastbrygga, varuhiss.

Ventilation:

FTX

Omgivning

Företag i närheten:

Flertal

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra

Närservice:

Flertal

Kommunikationer

Motorvägen, ringleden, nära centralen. Parkering i direkt anslutning, även buss från centralen
Aspögatan 1

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag