Norbergsgatan 24

Sofielunds Industriområde , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

104 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik

Flexibelt lager med öppen planlösning och egen toalett. Perfekt för alla typer av verksamheter.

Välkommen till en unik lagerlokal som erbjuder en oöverträffad kombination av flexibilitet och komfort, skapad för att möta de mest skiftande affärsbehoven. Den här lokalen sträcker sig över en generös, helt öppen planlösning som ger dig fullständig frihet att anpassa och optimera utrymmet efter dina specifika önskemål. Oavsett om din verksamhet kräver omfattande lagringslösningar, flexibla arbetsytor eller ett kreativt utlopp, erbjuder denna lokal de perfekta förutsättningarna för att din vision ska kunna blomstra.

Intill det huvudsakliga arbetsområdet finner du en privat toalett, en detalj som tillför en betydande bekvämlighet för både personal och besökare. Denna funktion garanterar att din arbetsplats inte bara är praktisk och effektiv utan också inbjudande och tillgänglig för alla som kommer dit.

Detta lager är mer än bara en lokal; det är en plattform för tillväxt och innovation. Här ges du möjligheten att skapa en arbetsmiljö som inte bara uppfyller dagens behov utan också är tillräckligt anpassningsbar för att växa och utvecklas över tid. Med dess öppna planlösning och strategiskt placerade bekvämligheter är detta lager designat för att stödja och inspirera din verksamhet på vägen mot framgång.

Ytor

  • Total yta:

    104 m2

Ytbeskrivning

Denna lagerlokal erbjuder en oöverträffad anpassningsbarhet och effektivitetspotential, perfekt anpassad för en mängd olika affärsbehov. Med sin helt öppna planlösning ger den frihet att skräddarsy arbetsytan till just din verksamhets specifika krav, oavsett om det handlar om lager, tillverkning eller kreativt skapande. Möjligheten att utnyttja både horisontella och vertikala ytor möjliggör innovativa lösningar för förvaring och arbetsflöden. Den tillhörande privata toaletten höjer ytterligare lokalens funktionalitet och komfort, en detalj som bidrar till att skapa en mer tillgänglig och angenäm arbetsmiljö. Detta är inte bara en fördel för personalen utan förbättrar även upplevelsen för besökande kunder och partners. Sammanfattningsvis kombinerar detta lager flexibilitet med praktiska bekvämligheter, vilket gör det till en idealisk lösning för företag som söker en plats där de kan växa och anpassa sig efter marknadens föränderliga behov.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Omklädningsrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3 års kontrakt med 9 månaders uppsägning

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Masugnen 28

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

Ett stort, öppet lager med bra möjligheter. Här finns gott om plats att ordna och använda på det sätt som passar dig bäst. Bra höjd till tak och öppet överallt, vilket gör det perfekt för alla möjliga användningar, vare sig du behöver plats för förvaring eller ett kreativt utrymme. En extra finess är att det finns en egen toalett precis intill lagret. Det är superpraktiskt! Du, ditt team och alla som besöker kan använda den, vilket gör alla lite gladare och bekvämare. Det här lagret har allt du behöver: massor av utrymme, flexibilitet att göra det till ditt eget och den där lilla extra bekvämligheten som gör stor skillnad.

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Lokalen kan nås via:

Lastkaj med lyftbord

Omgivning

Omgivning/natur:

Sofielunds industriområde är ett av Malmös mest dynamiska stadsdel med kultur, musik, konst, park, industri i en härlig blandning.

Företag i närheten:

Flertal

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra

Närservice:

Flertal

Skyltläge:

Nej

Kommunikationer

Rosengårds tågstation, buss
Norbergsgatan 24

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag