Bollstanäsvägen 3

Rotebro , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 2 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Saknar ni parkeringsplatser och vill sänka era kostnader? Kom då och titta på denna fina fastighet där många möjligheter finns. Beroende på ert företags behov av lokaler, kan ni här vara med och välja både storlek, utformning och nivå på inredningen. I denna fastighet finns i nuläget både gym och vårdcentral. Målet är att den även ska innehålla en egen restaurang. Det perfekta läget direkt intill E4:an gör att personalen har snabb access till det mesta.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 100 2 000

Omgivning

Omgivning/natur:

Skyltläge intill E4:an

Kommunikationer

Busshållplatsen Rotsunda gård finns precis utanför fastigheten. Busslinjerna 529, 533, 534, 537, 538 & 598 trafikerar hållplatsen och går bl.a. till Kista och Rotebro station.
Bollstanäsvägen 3

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter